Aktivnosti za osmo in devetošolce:

 

KROMPIRJEVE AKTIVNOSTI ZA NAJSTNIKE

Na Mladinski centru Šentjur bomo znova popestrili počitnice najstnikom. V četrtek, 3. 11., in petek, 4. 11., se bomo družili v Aktivatorju v Šentjurju in v okolici, 10:00 – 14:00. Skozi različne zabavne aktivnosti se bomo spoznavali, zabavali in aktivno preživljali počitnice. Poskusili bomo najti nove geocatching točke v Šentjurju, okraševali sladice, tekmovali v drugačni poslikavi obraza in spoznavali nove družabne igre. Mladim bomo dali tudi priložnost, da pustijo svoj pečat v lokalni skupnost in sicer sodelovali bomo pri poslikavi novega podhoda pri osnovni šoli. Namenjeno starejšim od 13 let. Več informacij in prijave tukaj.

SEM KAR SEM

Najstniška leta, hormoni, sprememba šole, novi sošolci, novi učitelji, starši, ki ne razumejo …

To so misli marsikaterega najstnika. In na Mladinskem centru Šentjur najstnikom od 14 do 18 let nudimo možnost, da se s temi mislimi ne spopadajo sami. V skupini z vrstniki, ki se soočajo s podobnimi izzivi, bodo imeli prostor, da se izrazijo, da so slišani, razumljeni in hkrati si olajšajo najstniška leta. 90 minutna srečanja skupine bodo vsako drugo sredo, z začetkom 26. 10. 2022 ob 18:00 uri, v prostorih Mladinskega centra Šentjur. Prijave v skupino so mogoče do zapolnitve mest. Prijava in več informacij tukaj.

 

Počitniške aktivnosti za mlajše učence:

Jesenska okoljska ustvarjalnica je sklop tridnevnih aktivnosti za osnovnošolske otroke stare 8 let in več, ki si želijo, na zabaven način, izvedeti več o varstvu okolja in aktivno preživeti počitnice.

Zabavali se bodo ob:

  • različnih eksperimentih,
  • raziskovanju varstva okolja skozi tematske igre in delavnice,
  • igrah na prostem in v Aktivatorju,
  • ekoloških ustvarjalnih delavnicah in drugih aktivnostih.

 

KJE: Šentjur – Aktivator (Kvedrova 23)

KDAJ: 2. 11. – 4. 11. 2022, od 10.00 do 14.00 ure

Za malico bo poskrbljeno!

Udeležba je brezplačna!

Prijave do 28. 10. 2022 oz. do zapolnitve mest.

Prijavnica: https://forms.gle/zB9tFSqsSJET18uB7

Prostih je 10 mest.