Pozdravljeni učenci, starši in učitelji!

Zelo aktivno smo vstopili v delo na daljavo. Veliko se dogaja, pripravlja, komunicira in razvija. HVALA  prav VSEM! Učitelji pripravljajo vsebine za vse predmete, izbirne vsebine in tudi za prosti čas. Morda še kdo čaka, da se situacija čudežno izboljša, a večinoma smo poprijeli za delo in komuniciramo. Ostanite doma in poskrbite zase in druge! Prvo je seveda ZDRAVJE. To sedaj že dobro vemo, saj je danes uradna okužba dosegla tudi občino Šentjur.
Učenci: preverjajte elektronske naslove in spremljajte spletno stran – zavihek NOVO – UČENJE NA DALJAVO. 
V dopoldanskem času je spletna stran (Arnes) in tudi eAsistent pogosto obremenjen. Poskusite kasneje, saj je ravno to prednost dela – učenja na domu. Prepričana sem, da se bomo v tem obdobju VSI SKUPAJ  tudi VELIKO NAUČILI! Ne govorim samo o učnih vsebinah, ampak predvsem o življenjskih stvareh. Sledite vašim UČITELJEM, ki vas vestno kontaktirajo in se odzivajo na vaše potrebe. Prepričana sem, da so vam učitelji ponudili mnogo dejavnosti in idej. Dragi učenci, če veste, da koga nismo dosegli, da ima težave, nas kontaktirajte in bomo poskusili najti pot.

Tudi televizija je pripravila oddajo, ki je namenjena učenju – vsak dan ob 9.10 lahko na SLO1 spremljate oddajo Izodrom.

Učitelj Andrej Podgoršek nam je v zavihku učenje na daljavo pripravil PRIPOROČILA o telesni dejavnosti v času širjenja koronavirusa. Ne pozabite na gibanje in svež zrak, a doma.

Želela bi vas vzpodbuditi, da te dni izkoristite tudi za dejavnosti, za katere drugače težko najdete čas ali motivacijo. V zavihku učenje na daljavo lahko najdete tudi področje OPB/RAP, kjer je učiteljica Manja vzpostavila DNEVNE IZZIVE. Vabim vas k sodelovanju, tako mlajše kot starejše učence. Lahko tudi na tej POVEZAVI. Šolska svetovalka tudi objavlja zanimive vsebine, aktualne za vse DSPV.

Tudi tokrat vas prosim, da me kontatirate v primeru bolezni (učenci in zaposleni), saj sodelujem s pristojnimi institucijami.

OSTANIMO POVEZANI, OHRANIMO VOLJO IN VESELJE IN POMAGAJMO DRUG DRUGEMU.

Ostanite zdravi!

Andreja Ocvirk