Spoštovani!

Tudi tukaj objavljamo opise posameznih dejavnosti, ki jih načrtujemo za prihodnje šolsko leto. Končne prijavnice bodo učenci prejeli prve dni šolskega leta.

Zaenkrat zbiramo interes, ki ga lahko učenci (skupaj s starši) izrazite z izpolnitvijo ankete za posamezen oddelek, ki ste jo pretekli teden prejeli preko eAsistenta. 

Opis dejavnosti RAP 2024-25, julij 2024

Naša šola je že vrsto let vključena v prenovljen koncept izvajanja razširjenega programa. Izvajamo dejavnosti, ki vključujejo tri sklope in sicer: Gibanje in zdravje za dobro telesno in duševno počutje, kultura in državljanska vzgoja ter učenje učenja.

Razširjen program izvajamo pred poukom (staro jutranje varstvo), med poukom (gibalni odmor DA, Zmagoviti um – učenje učenja) in po pouku (staro podaljšano bivanje in druge interesne dejavnosti). Podrobnosti bodo predstavljene v jeseni. 

 

ANKETE za posamezne oddelke ste prejeli na elektronski naslov (zato preverite delovanje in potrditev vaših podatkov v eAsistentu). 

Objavljamo še nagovor v anketi:

Spoštovani starši in učenci,

vabimo vas k sodelovanju v anketi, kjer imate priložnost izraziti svoje želje glede dejavnosti, ki bi jih učenci radi obiskovali v okviru razširjenega programa v naslednjem šolskem letu. Vaše mnenje je za nas izjemno pomembno, saj nam pomaga oblikovati program, ki bo kar najbolj ustrezal interesom in potrebam učencev.

Prosimo, da skupaj z otrokom pregledate spodnji seznam dejavnosti in označite tiste, ki jih zanimajo. Ni pomembno, koliko dejavnosti izberete – želimo le pridobiti čim bolj natančen vpogled v njihove želje.

Poudarjamo, da to ni končna prijava, ampak zgolj izražanje zanimanja. Končna prijava bo izvedena ob začetku šolskega leta.

Najlepša hvala za vaše sodelovanje!

 

Želimo vam lepe poletne dni. Veliko veselja, lepih trenutkov, čudovitih dogodkov in varno preživljanje prostega časa.

Nasvidenje do jeseni.

Andreja Ocvirk, ravnateljica OŠ Blaža Kocena Ponikva