Pozdravljeni učenci, starši in učitelji!

Kar ne moremo verjeti, da smo že pri koncu drugega tedna učenja na daljavo. Delo lepo poteka, komunikacija večinoma tudi in vsi skupaj se privajamo na nove razmere. Več smo s svojimi najbližjimi in veliko se vsi skupaj učimo.

Na spletne naslove staršev in vseh učencev od 4. do 9.r. sem poslala povezavo do ankete, o dosedanjih izkušnjah. Veliko vas je že odgovorilo, anketa bo dostopna do ponedeljka, 30.3.2020. Če še niste prispevali svojega mnenja, imate še vedno možnost.

V skladu z anketo in strokovnimi navodili ZRSŠ in MIZŠ, ki smo jih včeraj prejeli, bomo uvedli potrebne spremembe pri izobraževanju na daljavo. Učitelji smo povezani in dobro sodelujemo, brez skrbi :). Verjetno ste opazili, da postopoma prehajamo na spletne učilnice in sicer Google Classroom, ki je enostaven za uporabo in dostopen z obstoječimi šolskimi maili. Zavedamo se, da smo vas kontaktirali po različnih “kanalih” kar je lahko bilo za učence in starše zelo “naporno”. Sistem mailov in spletne strani bi deloval, če bi bila odsotnost krajša, zato sedaj delo nadgrajujemo, da bo pregledno in dostopno.

Veliko imate ponujenih tudi sprostitvenih dejavnosti. Tudi na to moramo paziti.

Želim vam lep vikend in vas lepo pozdravljam. Ostanite zdravi!

Andreja Ocvirk