Spoštovani!

Od ponedeljka, 16.3.2020 do preklica je tudi naša šola žal ZAPRTA.

Podajam vam nekaj napotkov:
Z učitelji smo pripravili načrt dela na daljavo in se bomo trudili čim bolje izvajati “učenje na daljavo”. Že včeraj smo učence obvestili o načinu dela. Vas, spoštovani starši prosimo za sodelovanje in spremljanje, saj bodo verjetno nekateri učenci potrebovali dodatne vzpodbude in pomoč.

Za učence od 1. do 5. razreda bodo učitelji kontaktirali starše, na njihove elektronske naslove, preko eAsistenta. Tam vas bodo obveščali o gradivu, nalogah, sodelovanju… Učence od 6. do 9.r. pa bodo učitelji kontaktirali sami, torej na njihove šolske elektronske naslove (ime.priimek@ponikva.si). V šoli so preverili gesla in delovanje. Če bi imeli kakršnekoli težave se obrnite na učitelja Andreja Podgorška, ki bo z računalničarjem Damjanom Ferličem skrbel za tehnično podporo (andrej.podgorsek@ponikva.si).

Spletni naslovi naših učiteljev so objavljeni na spletni strani https://www.ponikva.si/zaposleni/. Tudi moji kontakti so vam seveda na voljo za pomoč.

Na spletni strani boste opazili tudi nov zavihek UČENJE NA DALJAVO, kjer bodo učitelji nalagali gradiva po posameznih oddelkih. Spremjajte. Učenje na daljavo bo potekalo po načelih: delo naj bo enostavno, obseg omejen, izkoriščali bomo čim več elektronskih možnosti in se odzivali na aktivnosti učencev.

Prosimo vas tudi, da nas v primeru obolenj obvestite, tako zaposleni kot učenci.

Upoštevajte vsa navodila in napotke, saj je zadeva zelo resna in srčno si želimo, da se življenje kmalu povrne v normale okoliščine. OSTANITE ZDRAVI!

Andreja Ocvirk