V ponedeljek, 22.2.2021 se pričenja pouk v živo za vse učence od 1. do 9.razreda, kar nas zelo veseli. Vse prosimo za dosledno upoštevanje že znanih ukrepov, da bomo v šoli tudi OSTALI.

Organizacija za prvo triado (1. do 3. r.) ostane nespremenjena.

Za učence 4. in 5. razreda zagotavljamo podaljšano bivanje SAMO do 14.00. ure. Hvala za razumevanje. Starše smo obvestili s posebnim dopisom.

Vse učence prosimo, da šolo zapustijo takoj po pouku oz. odhodnu na avtobus, zaradi upoštevanja ukrepov. Izbirne predmete in interesne dejavnosti bomo izvajali v prilagojenih razmerah (na daljavo, kombinirano, v živo po oddelkih, ali z maskami).

Učenci se zadržujejo izključno v matičnih učilnicah, ki jih že poznajo. Spremembe so pri 4. r. – GUM, 5. r. – TIT in 9.r. – TJA.

Prehrano organiziramo v celoti. Prijave so ostale tako kot so bile pred zaprtjem šole. Če želite spremembo (prijavo ali odjavo), morate sami kontaktirati tajništvo. Malica je v učilnicah, kosilo v jedilnici, po pripravljenem razporedu.

Avtobusni prevozi potekajo po urniku. Na busu je lahko polovična zasedenost, zato še vedno apeliramo na vse starše, da če le lahko, otroke SAMI pripeljete v šolo. S tem se izognemo dodatnim možnostim okužbe.

Z razumevanjem bomo sprejeli učence, ki so bili precej časa na daljavo in se pogovorili o nadaljnih dejavnostih, preverjanju in ocenjevanju in morebitnih težavah pri prehodu nazaj.

Upam, da ste zimske počitnice lepo preživeli in da se vsi zdravi ponovno srečamo v naši šoli!

Andreja Ocvirk, ravnateljica