Na OŠ Blaža Kocena Ponikva je bila od dnevu državnosti prireditev, s katero smo obeležili slovenski državni praznik, konec šolskega leta in začetek počitnic.

Prireditev, ki sta jo odlično povezovala Sara Koražija in Alen Potočnik, oba iz 8. razreda, se je pričela s slovensko himno, ki jo je zapela sedmošolka Larisa Špur. Vse prisotne sta Sara in Alen spomnila, da na ta dan v Sloveniji obeležujemo spomin na 25. junij 1991, ko je Slovenija formalno postala neodvisna država.                                                                                              Recitirali smo, plesali, peli in zaigrali kratek prizor »Zadnji dan pouka v četrtem razredu«.                                                                                                                                                                                             Programu je sledila slavnostna podelitev priznanj naj učencem in tistim, ki so priznanja prejeli na državnih tekmovanjih.

Lepe počitnice vsem skupaj in nasvidenje v novem šolskem letu 2019/2020.

Slike

P.S.

Če želite vaše počitniške dogodivščine deliti z nami ste vljudno vabljeni, da pošljete kakšno zanimivo fotografijo na ursa.podcedensek@ponikva.si Objavili jih bomo na naši spletni strani. Obvezno pripišite KDO je na fotografiji in KJE 🙂