Dragi učenci, spoštovani starši!
Da bo delo lažje potekalo vam podajamo nekaj informacij pred pričetkom pouka v ponedeljek, 1. 6.2020.
Učenci 1. 2. 3. in 9. razreda se NE delijo več v manjše skupine, ampak ostajajo skupaj v matičnih učilnica, po naslednjem RAZPOREDU.
V ponedeljek, 1. 6. 2020, se vračajo tudi UČENCI 4. in 5. razreda. V sredo, 3. 6. 2020 se vračajo še UČENCI 6. 7. in 8. razreda. 

PREHRANA: zagotovljeni bodo vsi obroki. Upoštevali bomo prijave kot so bile PRED ZAPRTJEM ŠOL. Če želite spremeniti prijave ali odjave MORATE sami sporočiti v TAJNIŠTVO ŠOLE – 059 696 240.

ŠOLSKI PREVOZ:  poteka po ustaljenem urniku, vendar v skladu z navodili MIZŠ pozivamo starše, da če le lahko, SAMI  poskrbite za prevoz vaših otrok. Prevozniki imajo namreč še vedno omejitve in bo število potnikov omejeno.

MASKE: za učence niso več potrebne. Pred vstopom v šolo morate starši nujno izpolniti IZJAVA, ki jo pošljete na elektronski naslov razrednika.

VSTOP V ŠOLO bo še vedno omejen na nujne primere. Vrata bodo po prihodu učencev zaklenjena. Starše prosimo, da še vedno upoštevajo zdravstvena priporočila in UČENCE ODDAJO IN POČAKAJO PRED ŠOLO. Po začetnih težavah pri različnih vhodih smo omejili prevzem na VHOD pri 1. triadi.

Povratek v šolo bo namenjen predvsem preverjanju, utrjevanju in poglabljanju znanja ter odpravljanju vrzeli v znanju.
Učenci od 1. do 5. razreda bodo torbe pustili v šoli in vse obveznosti opravili v razredu. Večinoma so pridno sodelovali na daljavo in pri tem ste aktivno sodelovali tudi starši. Vemo, da je bilo potrebno veliko prilagajanja in pomoči, za kar se vam zahvaljujemo.

Verjamem, da se večina učencev povratka v šolske klopi veseli. Vsi skupaj se bomo potrudili, da uspešno in zadovoljno zaključimo tudi to “koronsko” šolsko leto. 

Lepo vas pozdravljam.
Andreja Ocvirk, ravnateljica