Dragi učenci, spoštovani starši!

Nestrpno pričakujemo začetek šolskega leta 2020/21. Prvi šolski dan pričnemo v torek, 1.9.2020, ob 8.30.uri in z dejavnostmi zaključimo ob 12.10.

Posebej se veselimo 33 prvošolcev, ki bodo prvič prestopili šolski prag. Skupaj z njihovimi starši jih bomo sprejeli v šolski telovadnici. Prosimo vas, da vstopite v šolo pri vhodu v telovadnico in poskrbite za zaščitne maske. Vstope v šolo bomo namreč zaradi ukrepov omejili.

Ostale učence pričakujemo prav tako ob 8.30. uri pred šolo, kjer jih bodo na določenih mestih počakali razredniki, s katerimi bodo v skupini vstopili v šolo. Starši tokrat prosimo, da učence le pripeljete. Uvodne prireditve, ki je bila tradicionalna in zelo lepo obiskana, žal v teh okoliščinah ne bomo mogli izpeljati, saj ne moremo zagotoviti distance.

Prvi dan bo namenjen seznanitvi z osnovnimi pravili, organizacijo in življenjem šole v prilagojenih razmerah. Naše osnovno načelo je, da tudi v šolskem letu 2020/21 skušamo izvesti celoten program z določenimi prilagoditvami. Dejavnosti bomo sproti prilagajali razmeram v okolju.

V ŠOLO VSTOPAJO SAMO ZDRAVI! To velja za vse udeležence.

Starši boste v šolo vstopali samo v nujnih primerih, z zaščitnimi sredstvi. Otroke odložite pred vhodom in jih pridete iskat pri vhodu prve triade (izjema bo prvi teden za starše prvošolcev). Mask učenci v šoli NE potrebujejo . Nujna uporaba MASK je na avtobusu in kombiju.

AVTOBUSNI PREVOZI: prvi dan avtobus zjutraj vozi po urniku, samo URO KASNEJE – v šoli je ob 8.25. Razvoz domov pa bo potekal takole: ob 12.30 pelje avtobus v obe smeri Lutrje- Dolga Gora ter Ponkvica- Srževica – Okrog. Druga vožnja, prav tako v obe smeri bo ob 14.00. uri.

PREHRANA: poskrbljeno bo za malico in kosilo.

PAZITE NA VARNOST V PROMETU.

Vsi zaposleni se veselimo ponovnega srečanja in začetka novega šolskega leta!

NAJ BO USPEŠNO IN ZDRAVO!

Andreja Ocvirk, ravnateljica